GÅ PÅ JAGT

Som jagtlejer er du ansvarlig for vildtudsætning og -pleje, herunder kontrol med skadevoldende vildt. Jagtdistrikterne udlejes på femårige kontrakter.

KRENKERUPS JAGTREVIRER

 • Holmeskovsjagten: 288,2 ha
 • Frostrupjagten: 87,2 ha
 • Rykkerupjagten: 176,0 ha
 • Fyrrevængetjagten: 522,62 ha
 • Rosenlundjagten: 288,8 ha
 • Radsted Øst Jagten: 192,0 ha
 • Radsted Vest Jagten: 131,1 ha
 • Idalundjagten: 264,7 ha
 • Nørregårdjagten: 128,1 ha
 • Maltrupjagten: 676,0 ha
 • Christiansdaljagten: 261,0 ha
 • Sæbyholmjagten: 240,5 ha

Nedenfor kan du læse om udvalgte af vores jagtrevirer. Bemærk at de alle er udlejet! Kontakt os, hvis du ønsker yderligere information eller syn af revir og faciliteter.

IDALUNDJAGTEN, 264,7 ha.

Idalundjagten på 264,7 ha. har en fin fordeling af skov og mark med gode remisser og en varieret skov uden for meget nål. På reviret kan der både skydes fasaner, ænder på træk og råvildt såvel som dåvildt.

Til jagten medfølger en rigtig fin jagthytte med bad/wc og mulighed for at overnatte 3 – 4 personer. Hytten ligger midt i skoven. Her er der også mulighed for opbevaring af forskellige jagtredskaber.

DENNE JAGT ER LEDIG! OVERTAGELSE ER MULIG FRA APRIL 2021.

Er du interesseret i at leje denne jagt? Kontakt os på lejejagt@krenkerup.dk

ROSENLUNDJAGTEN, 288,8 ha.  

Reviret på Rosenlundjagten er fint fordelt mellem ager og højskov. Levende hegn omkranser de fleste marker, og der er nogle store og gode remiser på reviret. Der er et stort vildttryk af dåvildt og noget råvildt. Udsætning af fasaner er oplagt her, og der er rigtig gode muligheder for at få en flot dag i naturen med skønne jagtlige oplevelser. Vandhuller giver også mulighed for opfløj på ænder samt et fornuftigt andetræk om aftenen.

Der er mulighed for opbevaring af materiel på Rosenlund avlsgård. 

OBS! DENNE JAGT ER UDLEJET

Har du spørgsmål, eller vil du skrives op til denne jagt, kan du kontakte os via formularen på denne side. 

 

MALTRUPJAGTEN, 676 ha.

Maltrupjagten er en helt unik jagt med et pragtfuldt revir, der er ligeligt fordelt på skov og ager. Med store professionelle revirer, mergelgrave, sumparealer, vandhuller i skov og levende hegn, er dette Krenkerup Gods’ bedste revir.

En stor bolig til skytte med familie, samt separat jagtstue med eget bad og WC sætter prikken over i’et. Boligen ligger helt ned til Sakskøbing fjord, der løber langs med hele reviret ind til Sakskøbing by.

Der er sikavildt, dåvildt og råvildt på reviret. Herudover er der et fantastisk andetræk med mange krikænder og selvfølgelig gråænder. I det lidt sumpede areal er der såvel sneppe som bekkasin. Dette er reviret til det kræsne konsortium, som sætter jagtoplevelsen i højsædet og interesserer sig for bæredygtig jagt.

OBS! DENNE JAGT ER UDLEJET

Har du spørgsmål, eller vil du skrives op til denne jagt, kan du kontakte os via formularen på denne side. 

 

 

F A K T A

Som jagtlejer er du ansvarlig for vildtudsætning

og -pleje, herunder kontrol med skadevoldende vildt.

Jagtdistrikterne udlejes på femårige kontrakter.

 

 

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål vedr. jagtrevirerne, kan du kontakte os her: