BRYGGERI

KRENKERUP BRYGGERI

I snart 15 år er der brygget øl af særlig høj kvalitet i de unikke smukke rammer på Krenkerup.

Krenkerup Bryggeri er en moderne del af Krenkerup Gods. Her brygges øl på rene råvarer uden tilsætningsstoffer, men med masser af passion og historie. Vi brygger hovedsageligt efter den særlige brygningsmetode Reinheitsgebot, hvilket stiller store krav til råvarerne.

Vi benytter byg fra egne marker og anvender ingen konserveringsmidler – heller ingen E-numre, tilsatte enzymer, farve eller ekstra sukker.

Bryggeriet ligger i godsets gamle kornlager, hvor så meget som muligt af det oprindelige bygningsværk er bevaret. De smukke ståltanke til ølproduktionen deler således pladsen med bygningens 300 år gamle egetræsbjælker. Et specielt syn af original, gammel stil kombineret med et nyt og topmoderne bryggeri.

Krenkerup Bryggeri - Øl fra jord til bord

Læs mere på vores hjemmeside for bryggeriet.

- Se smiley-ordning for Krenkerup Bryggeri

- Se smiley-ordning for Krenkerup Traktørsted

F A K T A


EUROPAS BEDSTE 6 GANGE

Krenkerup Bryggeri har vundet guld ved European Beer Star 6 gange:

  • Krenkerup Brown Ale vandt guld i 2020
  • Krenkerup Rauch vandt guld i 2021, 2020 & 2011
  • Krenkerup Stout vandt guld i 2018
  • Krenkerup Doppel Bock vandt guld i 2012

15 ÅR MED GOD SMAG

Første bryg på Krenkerup Bryggeri blev sat over den 12. august 2008. Siden er der løbet mange liter øl igennem de smukke kobbertanke. I dag brygges 9 faste varianter og 4 sæson-varianter.

BESØG KRENKERUP TRAKTØRSTED

KRENKERUP TRAKTØRSTED

Krenkerup Traktørsted er vores hyggelige udskænkningsområde direkte i forlængelse af bryggeriet.

Her serverer vi friskbrygget fadøl, lette anretninger og hyggelig stemning året rundt. Krenkerup Traktørsted er stedet for godt selskab og hyggeligt samvær for både lokale og besøgende i området.

Vi arrangerer ofte rundvisninger og smagninger i de unikke omgivelser, og når vejret tillader det, danner vores hyggelige gårdhave rammen om mange hyggelige stunder.